top of page

Фудбал 7. Регистрирајте го вашиот тим на Европското првенство во клубот во Барселона (Шпанија)


Меѓународната фудбалска федерација 7 (ФИФ7) ќе одржи Европско првенство на фудбалски клубови 7 помеѓу 14 и 16 септември во градот Барселона (Шпанија). Натпреварот ќе биде во машки и женски категории (возрасни). Шампионите добија награда за патување во Бразил за да се натпреваруваат на Светското првенство 7 во декември.

Секој заинтересиран тим може да учествува.

Информации

Град: Барселона (Шпанија)

Минимален број од 03 натпревари по тим

Цена по учесник

220,00 евра (до 10 август) 250,00 евра (помеѓу 11 и 31 август)

1) Регистрација на шампионатот 2) Хотел (14-16 септември) 3) Појадок 4) Внатрешен превоз (аеродром x хотел x аеродром) 5) Внатрешен превоз (хотел x arena x хотел)

Кликни тука за да ја видите официјалната страница за настанот

Официјална веб-страница на ФИФ7 - www.f7federation.com

whatsapp број: +5541 9925 33779 email: f7@f7federation.com


football 7 federation
bottom of page